Kredieten


♦ Uw woonkrediet

Dat de Vlaming geboren is met een baksteen in de maag, is algemeen geweten. Vaak sluiten zij voor de aankoop van hun droomhuis dan ook kredieten af die hen in staat stellen deze woning aan te kopen. Waar zij soms te weinig bij stilstaan, is dat ze bij het aangaan van een hypothecair krediet een 15-, 20- of zelfs 25-jarige klantrelatie aangaan met een financiële instelling waarbij zij in veel gevallen moeilijk onder bepaalde verplichtingen uit kunnen.

Deze verplichtingen kunnen gaan van het verplicht laten storten van de lonen op een rekening bij die specifieke kredietinstelling, tot het afsluiten van een schuldsaldoverzekering en/of een brandverzekering bij diezelfde bank voor de volledige looptijd van het woonkrediet.

Wij vergelijken daarom tarieven bij een tiental kredietinstellingen en proberen u steeds het voordeligste totaalpakket - met inbegrip van de vergelijking tussen premies en voorwaarden van de verschillende verzekeringen - voor te stellen, in plaats van enkel te focussen op de goedkoopste rentevoet.

Daarnaast bieden wij een complete begeleiding van bij de start tot na het verlijden van de aankoop- en/of kredietakte.
• Wat zijn jullie plannen ?
• Hoe ver kunnen jullie gaan in het realiseren van die plannen ?
• Overwegen van verschillende kredietmogelijkheden: variabiliteit, duurtijd en fiscaliteit
• Opmaken en doorsturen van het kredietdossier en nabije opvolging
• Indien gewenst leggen wij volledig vrijblijvend verzekeringsoffertes voor op uw maat en volgens uw behoeften
• Verdere opvolging van rentevoeten, vrijmaken middelen voor renovatie, nieuwe offertes verzekering naargelang er wijzigingen optreden op de verzekeringsmarkt of in het verzekeringsaanbod …

Aarzel daarom niet om ons bij uw aankoop of herfinanciering vrijblijvend te raadplegen en naar onze diverse mogelijkheden te vragen !


♦ Uw verbouwingslening

Is uw keuken aan vervanging toe? Of wenst u de badkamer op te frissen? Zijn de ramen nog niet voorzien van dubbel glas en wenst u - gezien de stijgende energieprijzen - door de vervanging ervan uw energiefactuur te reduceren?

Wij luisteren graag naar uw plannen en kijken of een verbouwingslening (zonder dossierkosten, zonder noodzakelijk notarisbezoek) voor u een passende oplossing kan zijn.


♦ Uw autofinanciering

Heeft uw nieuwe wagen het begeven, net nu u uw reis hebt geboekt of enkele noodzakelijke aanpassingen hebt gedaan aan uw woning ? Of wenst u gezien de lage rentevoeten uw wagen te financieren om uw financiële buffer onaangeroerd te laten ?
Geen nood, wij zoeken voor u - binnen ons uitgebreid aanbod aan kredietinstellingen - telkens naar de goedkoopste financiering voor uw nieuwe- of tweedehandswagen.

ACTIE Autosalon 2016: Voor bestaande en nieuwe verzekeringsklanten kunnen wij autofinancieringen aanbieden vanaf 1,25%.


♦ Uw lening op afbetaling

Hebt u door onvoorziene omstandigheden een liquiditeitsprobleem ? Of heeft u gewoon tijdelijk een overbrugging nodig om uw financiële huishouding op orde te krijgen ? Wij zoeken naar een passende oplossing, en dit zonder uw financiële toekomst in gevaar te brengen ! 
Wij zullen u dan ook nooit opzadelen met maandlasten die financieel ondraaglijk zijn en trachten altijd samen met u mee te denken om een zo goed mogelijke totaaloplossing te bereiken.


LET OP ! : Geld lenen kost ook geld.